Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

sucuk satışı

 

 

 

Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Satış Noktalarımızda 50 TL/kg olarak et sucuğu satışımız başlamıştır.

 

 

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Nohut Satışımız

 

Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Satış Noktalarımızda Nohut satışımız 8 TL/Kg olarak olarak satışa sunulmuştur.

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Bal Satışımız

    

 

 

 

Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Satış Noktalarımızda Süzme Çiçek Balı 50 TL/Adet, Çam Balı 30 TL/Adet olarak satışa sunulmuştur.

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Keçi Peyniri

TAM YAĞLI TAZE KEÇİ PEYNİRİ

 

                        Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük keçi sütünün peynir mayası kullanılarak pıhtılaştırılması ile elde edilen telemenin, tekniğine uygun olarak işlenmesiyle elde edilen keçi peyniri koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Dondurma

TAM YAĞLI SADE DONDURMA 

 

                        Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük keçi sütünün dondurma karışımı ile pastörizasyonu sonrası, tekniğine uygun olarak işlenmekte ve dondurularak muhafazası sağlanmaktadır. Ürünümüz Türk Gıda Kodeksi Dondurma Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Zeytinyağı

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Yumurta

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Turunç Reçeli

TURUNÇGİL KABUĞU REÇELİ    

 

                    Turunçgil (citrus lima, bergamut, turunç vs) kabuklarının tekniğine uygun olarak geleneksel yöntemlerle işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen reçeller Türk Gıda Kodeksi Reçel, Jöle, Marmelat ve Tatlandırılmış Kestane Püresi Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Süt Ürünleri

TAM YAĞLI TAZE BEYAZ PEYNİR

                 Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük inek sütünün maya ile pıhtılaştırılması ile elde edilen telemenin, tekniğine uygun olarak işlenmesiyle elde edilen beyaz peynir koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

TAM YAĞLI TAZE KAŞAR PEYNİRİ    

                   Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük inek sütünün maya ile pıhtılaştırılması ile elde edilen telemenin, tekniğine uygun olarak işlenmesiyle elde edilen kaşar peyniri koruyucu katkı maddesi içermemekte, suda haşlama tekniğiyle ve Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 TAM YAĞLI TAZE ERİTME PEYNİRİ        

                   Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük inek sütünün maya ile pıhtılaştırılması ile elde edilen telemenin, tekniğine uygun olarak ve mevzuatta belirtilen emilsifiye edici tuz ilavesiyle işlenerek elde edilen eritme peyniri koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

TAM YAĞLI TAZE LOR PEYNİRİ

                      Kaşar üretiminden elde edilen Peyniraltı suyunun tekniğine uygun olarak işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen Lor koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

 

YARIM YAĞLI YOĞURT

                    Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük inek sütünün kültürle tekniğine uygun olarak işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen yoğurtlar koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 YARIM YAĞLI SÜZME YOĞURT

                    Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük inek sütünün kültürle tekniğine uygun olarak işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen yoğurtlar koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

 

YARIM YAĞLI AYRAN (TUZLU / TUZSUZ)

                   Ziraat Fakültesi Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürlüğümüze bağlı Hayvancılık Şubesi tarafından sağılan günlük inek sütünün kültürle tekniğine uygun olarak işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen ayranlar koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Fermente Süt Ürünleri Tebliğine uygun olarak üretilmektedir.

 

 

 

TEREYAĞI

                     Pastörize inek sütü kremasının tekniğine uygun olarak işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen tereyağı koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Tereyağı, Diğer Süt Yağı Esaslı Sürülebilir Ürünler ve Sadeyağ Tebliğine uygun olarak üretilmektedir. Tereyağı En az % 80, en fazla % 90 oranında süt yağı içermektedir.

 

 

 

SADEYAĞ

                     Pastörize inek sütü kremasının tekniğine uygun olarak işlenmesiyle üretimi gerçekleştirilen sadeyağ koruyucu katkı maddesi içermemekte ve Türk Gıda Kodeksi Tereyağı, Diğer Süt Yağı Esaslı Sürülebilir Ürünler ve Sadeyağ Tebliğine uygun olarak üretilmektedir. Sadeyağ % 99 oranında süt yağı içermektedir.

 

 

 

Warning: Use of undefined constant is_frontpage - assumed 'is_frontpage' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/auc/wp-content/themes/vantage-ziraat/content.php on line 21
style="padding: 0px; ">

Bal